Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Knowledgeable and helpful
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cornwall
    Posts
    673

    Default Hugh Wallis's site

    Seems to be down today (Link to FS not working) - does anyone know if this is temporary or something to do with the new Family Search site?

  2. #2
    A fountain of knowledge pejay's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    lincoln, lincolnshire
    Posts
    356

    Default

    I am sure it must be a blip.I checked just now and I got on it.
    pejay

  3. #3
    Newcomer to Brit-Gen
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Swansea South Wales
    Posts
    6

    Default

    Working fine for me too

    Non

  4. #4
    Mike Fisher
    Guest

    Default

    The old IGI site https://www.familysearch.org/ENG/Sear...lear_form=true does not work if you put in a batch number and a surname any more. So that is why Hugh Wallis's won't work

    I understand if you use the new advanced search you can put in a batch number.

  5. #5
    Knowledgeable and helpful
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Wakefield, West Yorkshire
    Posts
    625

    Default

    Simply put the batch number and surname in the Advanced search on the familysearch site
    https://www.familysearch.org/#form=advanced-records

    To use the IGI in the way Hugh Wallis' site accessed it.
    Cheers
    Guy
    As we have gained from the past, we owe the future a debt, which we pay by sharing today.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Select a file: